Pet forum for dogs cats and humans - Pets.ca

Pet forum for dogs cats and humans - Pets.ca (http://www.pets.ca/forum/index.php)
-   Tech talk (http://www.pets.ca/forum/forumdisplay.php?f=55)
-   -   help me!!! (http://www.pets.ca/forum/showthread.php?t=67824)

Buggabooak January 9th, 2010 02:37 PM

help me!!!
 
Facebook problem! It says that in 10 seconds if this page does not load click here you may have to install flash player and i have the newest flash player installed on my laptop and it is still loading ugh!!! high tec people help me!!! :censored::headslap:

Dee-O-Gee January 9th, 2010 10:03 PM

Are you trying to upload pictures to FB?

I had a problem trying to upload pictures but it wasn't flash player. It was a java problem. I updated my java and the problem disappeared! :thumbs up

14+kitties January 9th, 2010 10:32 PM

May I suggest you try a computer forum to help you with your computer issues? In my experience it works much better than trying to find answers for computer problems on a pet site. I gave you a list of some sites below.
Possibly after you get all of your issues with your laptop fixed you would like to come back and tell us about your pets.
Good luck. :thumbs up

[url]http://www.vistax64.com/[/url]

[url]http://forums.techguy.org/[/url]

[url]http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/windowsgeneraldevelopmentissues/thread/5749e0ad-7e14-4517-813e-2cc6adea9af2[/url]

MyBirdIsEvil January 9th, 2010 10:59 PM

I'm confused about your question.

Are you trying to load facebook or pictures onto facebook? I don't even know what operating system you're on, or browser, or anything else, so you're question means nothing to me, lol.

Have you tried going to the help page on facebook or messaging them?

LavenderRott January 10th, 2010 08:43 AM

Which internet browser are you using?

I was having this problem a couple of weeks ago using Windows Internet Explorer. I downloaded Google Chrome and the problem was gone. About a week later, I hit the WIE icon when I turned on my computer by accident. Figured, what the heck - went to Facebook and everything was working just fine.

Buggabooak February 18th, 2010 10:57 PM

I found out how thanks any way :)
 
I found out. My friend helped me, geez Google Chrome is weird.:crazy: bye bye!:dog::pawprint::cat:



PS I'm starting a new post called My dog ate 12 peices of choclate?!?!?!


All times are GMT -5. The time now is 03:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.