Pet forum for dogs cats and humans - Pets.ca

Pet forum for dogs cats and humans - Pets.ca (http://www.pets.ca/forum/index.php)
-   Off topic forum (http://www.pets.ca/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Any errors? - If you are seeing this, you are on the NEW upgraded server (http://www.pets.ca/forum/showthread.php?t=79286)

marko November 7th, 2011 01:59 PM

Any errors? - If you are seeing this, you are on the NEW upgraded server
 
Hi members!

If you are seeing this, you are on the NEW upgraded server. The board on the OLD server is CLOSED - and some members are still seeing the old server address.

Thx so much for your patience in all of this...Sincerely!

Members should be seeing this new server at different rates as the address propagates throughout the Internet.

[B]If members see any problems, PLEASE report them in this very thread.[/B]

Thx!
Sincerely
Marko

Bina November 7th, 2011 02:05 PM

A Ha....was wondering if I had gone crazy or maybe needed some fancy 3D glasses ;)
Seeing all the forums just fine, thanks !

marko November 7th, 2011 02:09 PM

So far u are the only one Bina! I was getting way concerned because we transferred the server address over like 5-6 hours ago....it's taking much longer than it did years ago when we made a similar change.

anyway REALLY happy to see u on - what city are u in if you don't mind?
and please post here or Pm me if u or anyone finds things are wonky.

Thx! Marko

Jim Hall November 7th, 2011 02:10 PM

i am on from paterson new jersey

marko November 7th, 2011 02:13 PM

awesome - Thx for that Jim.
might be a quite few more hours till this new server address gets to everyone's Internet service providers... no way at all for us to guestimate this.

Thx! marko

Bina November 7th, 2011 02:17 PM

I'm on the ONtario border and my IP is on the Quebec side---Rigaud Mountain.

marko November 7th, 2011 02:19 PM

Thanks B,

For what it's worth, neither Admin Dave nor I can see this forum from our ISP's connection at this point either.

(I can post simply because I have bypassed My ISP's connection)

Loki Love November 7th, 2011 02:19 PM

Woo - made it!

marko November 7th, 2011 02:21 PM

Good to see you LL! 5 of us total have access now.
thx - marko

Bina November 7th, 2011 02:30 PM

Wow, isn't this the strangest thing....a "mini" Pets Forum.

Mirela November 7th, 2011 03:21 PM

[QUOTE=marko;1028455]Good to see you LL! 5 of us total have access now.
thx - marko[/QUOTE]
Well, now we're 6 ;)

hazelrunpack November 7th, 2011 05:53 PM

I've been gone this afternoon, but this was visible when I got back. :D

CsqU4r3d November 7th, 2011 06:15 PM

Up and running in Calgary:thumbs up

Winston November 7th, 2011 07:52 PM

Marko I finally got in at 7:30pm EST but as soon as I posted my reply I was kicked out?? I just got back in.....weird.

Marty11 November 7th, 2011 08:23 PM

I'm in Marko!!!

marko November 7th, 2011 09:04 PM

Thanks everyone for the reports - many people still cannot get in.
I know because i am one of them. :D

I'm only able to post this through a setting on my computer that goes right to the new server. On my laptop connected through my regular ISP, I still see the old server message. ..and so do others in my zone on the same ISP I imagine....and others in various zones.

I'd guess this should completely be resolved for everyone by tomorrow.:fingerscr

Thx!
marko

luckypenny November 7th, 2011 09:19 PM

I'm here, I'm here :p :D. Funny that you can't get in and I can, Marko? We're not that far from each other.

Goldfields November 8th, 2011 03:04 AM

I'm in Australia and can get into the site, and gee, if it hadn't been for computer problems, being offline all weekend, then a very sick lamb to worry about, I'd have really missed you all dreadfully. :)

Winston November 8th, 2011 06:54 AM

Marko I can only get in from the office not at home anymore??

marko November 8th, 2011 07:01 AM

Hmm very odd - that should all change Winston. Do you see the old server message? What error do you see?

Note to all - I see pix are acting funny - looking into it.

Please report additional errors here.

Thx! marko

doggy lover November 8th, 2011 07:10 AM

I'm here:D

breeze November 8th, 2011 07:18 AM

I'm here too :D

I can't see any pictures :(

marko November 8th, 2011 07:24 AM

Glad to see u stragglers :D
I too was testing at 1AM and was still seeing old server message.
This morning though Bell (MY ISP) shows new site on new server.

We are aware of the image problem. Have a note out!

The problem only seems to be for images uploaded directly. Images called from Photobucket/Flickr etc. seems to be fine.

Thx! marko

marko November 8th, 2011 07:31 AM

image test
 
Note for Admin
--------------
image test - failed on uploading image directly - tried to upload my avatar dircetly

[IMG]http://www.pets.ca/forum/image.php?u=2&dateline=1286987731[/IMG]

but no problem to "call" an existing image. even one from this site...

breeze November 8th, 2011 07:36 AM

I changed my avatar picture, ( I did it twice)
picture from my comp no problem for me

Winston November 8th, 2011 07:37 AM

Marko at home I see the message froom Dave saying that the server is up and that we should see the site soon.

I dont do facebook so I couldnt look for updates? you need a login for facebook.

I dont see pics either from work.

marko November 8th, 2011 09:22 AM

If you could let me know when that message changes for you Winston, it would be appreciated.

Apparently....these things can take from 12-72 hours. :eek:

Winston November 8th, 2011 09:26 AM

OMG I cant wait that long I have an addiction you know.

I will be home later today and will check then....except if I cant get in I wont be able to tell you until tomorrow?

breeze November 8th, 2011 09:28 AM

Marko
Melinda was able to get on early this morning,

but now she can't

pbpatti November 8th, 2011 09:40 AM

Hey all, I finally got in late yesterday afternoon. Hailing from Edmonton. No errors so far Marko. patti


All times are GMT -5. The time now is 03:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.