Pets.ca - Pet forum for dogs cats and humans 

-->

Have To Log In Every Time?

Longblades
December 19th, 2012, 07:53 PM
How come I have to log in every time, all of a sudden? Been happening all week. Remember Me is checked. Anybody else finding this?

Barkingdog
December 19th, 2012, 08:19 PM
I always have to log in every time.

angeldogs
December 19th, 2012, 09:38 PM
I can go a day or 2 without having to log in or everytime i close the browser and open it again i have to log in.or if i open up a link to read after awhile it will have to log back in.been like that since i have been back.

marko
December 20th, 2012, 07:58 AM
This happens to me as well...sorry for the hassle - it is a function of the software that runs the board and is not at all my personal doing.
The good thing is that the second I put in the first character of my user name, the rest gets filled out.

Longblades
December 20th, 2012, 08:25 AM
So it's not a temporary glitch? I used to check off Remember Me and would be logged in automatically.

marko
December 20th, 2012, 12:19 PM
I can't be sure - sometimes it works for me w/out loggin on other times not...

sugarcatmom
December 20th, 2012, 01:08 PM
It's definitely worse for me than it used to be. I'm having to log in multiple times a day, sometimes even in the middle of replying to a post. I used to go weeks without entering my password.

Barkingdog
December 20th, 2012, 02:19 PM
It's definitely worse for me than it used to be. I'm having to log in multiple times a day, sometimes even in the middle of replying to a post. I used to go weeks without entering my password.

That has happen to me too, I will try to post a comment and will be told I am not logged in and I was .
Other wise I really love this forum , it is the best one around.

marko
December 20th, 2012, 02:29 PM
I'm going to do a hunt to see if there is an easy fix for this...again sorry for the hassle.

angeldogs
December 20th, 2012, 06:18 PM
Hopefully it can be fixed.

Longblades
December 21st, 2012, 08:35 AM
Thanks Marko. Something has changed in the last week. BEfore I could go for months before having to log in. Now it's every time I come on and the name/password doesn't self populate for me either, as you say it does for you.

marko
December 21st, 2012, 08:48 AM
Problem is - I personally did not change anything....
still I'll try to hunt for a bit. Thx m

marko
December 21st, 2012, 08:52 AM
so odd - Almost all forums work better with cookies set to ON - so please make sure this is the case and this is controlled in the settings of the browser that you use.

If your cookies are set to off, there is likely nothing I can do to help....just as an FYI

It goes without saying that we don't use cookies for anything unsafe, it just remembers your personal settings.

Longblades
December 21st, 2012, 08:54 AM
Only happening with this forum. I think if cookies are OFF it would be all of them? I do have a new computer so I did think it was only me but seems others are in the same boat. Can cookies be OFF for only one website?

marko
December 21st, 2012, 08:55 AM
They can, but it is unlikely unless you have set some custom setting.

what browser are u using LB?

marko
December 21st, 2012, 11:35 AM
I made a change this morning - hopefully it may help. Please let me know :fingerscr thx marko

Longblades
December 22nd, 2012, 11:16 AM
Logged in automatically just now. :)