Pets.ca - Pet forum for dogs cats and humans 

-->

Freeze-out

mummummum
October 16th, 2006, 01:39 AM
It may just be my ancient computer but as this has consistently happened with pets.ca and doesn't happen with any other website I go to I'll mention it in case you have suggestions.

I log onto the website fine but when I try to get onto the bulletin board (or elsewhere) my computer freezes at "index" and doen't move onto "rotate store". I've allowed pop ups but it doesn't make a difference. I have to "end task", which then freezes as well and to have to ctrl-alt-del to get out. When I log on after boot-up, it's smooth sailing.:shrug:

rainbow
October 16th, 2006, 03:56 AM
My problem is (and "only" on this website) is that 90% of the time the pages freeze/hang. It is so frustrating, especially when you are posting a reply. :frustrated:

marko
October 16th, 2006, 08:37 AM
Thanks for the Note!

We are addressing slowness issues all the time but especially this week.

Any further comments that specify what is happening are very helpful.

Stuff like what browser and what operating systems you are using and if you are on high speed or dialup - are helpful as well.

Thanks in advance!

Marko

mummummum
October 21st, 2006, 12:54 AM
And the quirky thing is ...I never have "slowness" issues! Windows 98, Explorer & Sympatico High Speed in answer to your questions Marko. For me, when freeze-out occurs, I have NO vertical scroll bar at all, the lateral scroll is there but of course cannot be moved and all my other "favourites" as well as the activation keys (sorry, not sure what they are called) ie. "back", "stop", "refresh" are frozen. Only the top portion of the boilerplate for pets.ca appears, sometimes only the dog and cat, the navigation field at the bottom of my screen ( the one that says opening/ done) extends beyond it's borders and is full of &&&$$$$%%% symbols ~ if you think it would be helpful to copy it, I'll try to do so. Most often I can open up my yahoo or msn account and open a second pets.ca as well as the bulletin board successfully even though the original pets.ca is still frozen in the background.

rainbow
October 21st, 2006, 02:09 AM
I have Windows XP, use I.E. 6 SP2 and have cable high speed light.

It's only this site that the pages load really slow and 90% of the time they just hang and I have to click on stop and then refresh. When I do that the page loads right away.

Sometimes when I submit a reply and that happens I end up with a double post or else I get "page cannot be displayed".

technodoll
October 21st, 2006, 12:14 PM
same thing here as rainbow...last night i even rebooted my laptop to make sure it wasn't something on my end - nope... no pets.ca for about 15 minutes... and the site often hangs, is super slow, etc.. hmmm :cool:

marko
October 21st, 2006, 03:59 PM
thanks everyone! - right now the board seems really fast....though I too notice occasional slowdowns.

Can people report what percentage of the time the board seems slow.

thx much

Marko

rainbow
October 23rd, 2006, 03:11 AM
I'm still having the same problems as mentioned in my two previous posts but only about 60% of the time now.

Frenchy
October 23rd, 2006, 12:59 PM
It's seems to be slower in the off topic threads :shrug: and in any other thread when I reply to someone.

Joey.E.CockersMommy
October 23rd, 2006, 01:35 PM
Ditto for me slow in the OFF forum :D

rainbow
October 23rd, 2006, 04:21 PM
It happens in all the forums for me. Just now, when I clicked on this thread it took two minutes for the little green bars to make it halfway across. I got too frustrated and clicked stop, then refresh, and it loaded instantly. :frustrated:

Lukka'sma
October 24th, 2006, 07:29 AM
I also have found this forum to be slow lately. No issues until yesterday. Pages on all threads take up to 20 seconds or more to load, half the time I get tired of waiting and move on to something else. No problems on other sites. I have a very old computer and use windows milleniun with high speed.

dave
October 24th, 2006, 08:26 AM
I am upgrading various templates in order to improve speed. Please bear with us for another day.

Thanks

Dave

rainbow
October 25th, 2006, 03:56 AM
Thanks for looking into this for us. :highfive: Hope it works. :fingerscr

Lukka'sma
October 25th, 2006, 09:21 AM
I have also had problems with logging out of this site. Several times when I tried to log out my computer would freeze, needless to say now I remain signed in regardless of whether I am on this site or not.